Verbouwen in vertrouwen

Als professioneel uitgerust aannemersbedrijf, biedt Verboreno tal van mogelijkheden voor de renovatie of verbouwing van uw woning of pand.

Door onze jarenlange ervaring en het inzetten van recent, professioneel materiaal, garanderen wij de perfecte uitvoering van je renovatieproject.

Wij realiseren niet alleen uw droomkeuken of badkamer op maat. Ook de afbraak van uw bestaande keuken of badkamer en de vernieuwing of verplaatsing van alle leidingen,nemen we graag op ons. Zo hoeft u slechts één aannemer aan te spreken die de volledige klus klaart.

badkamer verbouwen

Specialiteiten

renoveren badkamer

Badkamer- of keukenrenovatie

Of u nu kiest voor modern of klassiek, wij realiseren uw renovatie. Van uw badkamer, keuken of leefruimte. De uitbouw van uw woning wordt uitgevoerd volgens uw stijl, noden en budget. Bovendien hebben onze gespecialiseerde vakmensen alle kennis in huis om het project op een correcte en duurzame manier af te ronden. Bovenal starten we elk project met diepgaand overleg, zodat we elk misverstand vermijden!

renovatie en verbouwingswerken

Vloeren en tegels

Vloeren of tegels plaatsen? Een mozaïek motief uitwerken (eventueel op basis van uw eigen ontwerp)? Dan mag U rekenen op onze uiterste motivatie en ervaring. Wij laten u kiezen tussen verschillende tegelformaten (van klein tot heel groot) en materialen (zoals natuursteen en keramiek). Overleg vormt de basis van de samenwerking: uw smaak en voorkeur komen op de eerste plaats! Uw oprit of terras (her)aanleggen? Kleine renovaties uitvoeren? U weet waar u moet zijn.

zolderinrichting en verbouwen

Zolderrenovatie

Extra slaapkamers? De zolder is vaak een mooie slaapkamer voor kinderen of voor uzelf als hij een beetje ruim is. Door een extra slaapkamer te creëren, zonder dat de andere kamers kleiner worden, verhoogt u bovendien de waarde van uw woning gevoelig! Een praktijk of bureau? Wie dezer dagen de mogelijkheid heeft om van thuis uit te werken, kan een werkruimte afgesloten van de andere leefruimtes erg goed gebruiken.

gevelrenovatie en isolatie

Gevelbekleding

Een goede gevelbekleding is belangrijk voor het beschermen van het skelet van de woning en als isolatie. Oude huizen kunnen met een gevelbekleding zeker een deel van het opstijgend vocht bestrijden. Een goede gevelisolatie is van groot belang. Het zorgt voor betere prestaties van het gebouw: Gevelisolatie vermindert het verlies van warmte vanuit de woning naar buiten. Daardoor slaat de verwarming minder vaak aan en daalt het verbruik.

badkamerrenovatie en sanitair

Gyprocwerken en bepleistering

Voor elke toepassing, elke plaats, elke stijl biedt Renovatiebedrijf Verboreno systemen op basis van uw behoefte. Vanaf de afbraak van een oude constructie, over de plaatsing van een metalen of houten draagconstructie, tot het plaatsen van platen en bijwerken met filler en finish. Voor plaatsing van valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden, afwerken van zolderruimtes enz… Volgens uw wensen en met respect voor brandwerendheid, geluid- en thermische isolatie, én het design.

aannemers renovatiewerken

Elektriciteit, CV en Sanitair installaties

Aannemersbedrijf Verboreno bvba zijn gespecialiseerde vakmensen in het plaatsen van elektrische installaties voor nieuwbouw en renovatie. Naast de standaard elektrische installatie verzorgen wij ook geautomatiseerde installaties, beter gekend als DOMOTICA. Renovatiebedrijf Verboreno doet veel meer dan uw verwarming en sanitair installeren en onderhouden. We verhogen uw levenscomfort met verwarmingssystemen die functioneel, duurzaam en esthetisch zijn.

 
Alle verbouwingen en renovatiewerken van A tot Z!
Contacteer Verboreno